Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

εναλακτικοι τροποι ενεργειας εις βαρος του περιβαλλοντος?


αυτο θελουμε?

στο ονομα της κερδοσκοπιας που κατεστρεψε μεχρι σημερα το περιβαλλον εκμεταλευομενη ασυδοτα τις παραδοσιακες ενεργειακες πηγες του πλανητη, θα αφησουμε να καταστρεψουν ο,τι απεμεινε στην φυση εμεταλευομενοι ασυδοτα τις εναλλακτικες πηγες ενεργειας?

ελαβα αυτο σημερα, και λεει πολλα για το τι σχεδιαζουν, οπως και για το ποσο ΔΕΝ τους ενδιαφερει ο οικολογικος σχεδιασμος της εκμεταλευσης μιας οικολογικης πηγης ενεργειας.




Αυτή τη στιγμή οι αετοί, τα γεράκια καθώς και τα νυκτόβια αρπακτικά και οι νυκτερίδες δίνουν τη μάχη της επιβίωσής των επάνω από τα 300 εξερευνημένα σπήλαια του νότιου Πάρνωνα με τους σχεδιασμούς της ελληνικής πολιτείας και τα αρπακτικά της αιολικής βιομηχανίας, αφού είναι ανύπαρκτο το περιβάλλον για το ΥΠΕΧΩΔΕ που καταστρέφει την ελληνική φύση.

Θα ασχοληθούν κάποια στιγμή με τις προστατευόμενες περιοχές, με το βιοσύστημα των σπηλαίων (που η χώρα μας είναι από τις πρώτες σε αριθμό σπηλαίων στο κόσμο) και τις άλλες περιβαλλοντικές αξίες?

Οι αετοί πετούν ακόμη υπερήφανοι, αλλά τρομαγμένοι πλέον με τους πρώτους αιολικούς σταθμούς στο δήμο Μολάων σε σημαντική περιοχή για τα πουλιά και μας προσεγγίζουν συγκινητικά σε απόσταση ολίγων μέτρων στις σπηλαιολογικές αποστολές μας!!!

Κάθονται στα σύρματα των κεραιών μέτρησης ανέμων και μας κοιτούν μουδιασμένοι ή τριγυρίζουν ανάμεσα στα σύρματα στήριξής εκνευρισμένοι με την ύπαρξη αυτών των εγκαταστάσεων, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες και οι ταινίες μας.




http://www.gianniskofinas.com/Vouna/aetos/aetos.htm

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

ΦΟΣ Σεμιναριο Οριζοντιας Σπηλαιολογιας 2009

πρωτο ΣΚ, μονο δικες μου ανακατες φωτογραφιες.

θα ακολουθησουν βιντεακια.